Best price at canadian pharmacy cheapest prices and best deals. We try to keep price lists up to date. Price list of our pharmacies are updated daily - go to on line pharmacy &'] Canada drug prices - we have the best ratio of price and quality of drugs. Only genuine and quality drugs at a cheap price Canadian pharmacy ,>:` order viagra . After ordering you will be contacted by our managers and agree on the delivery details.

Ház : Balatonalmádi

Ref.sz. : 1096

 

Fő jellemző :

Földszintes ház, nagy kerttel,
Balatonalmádi

Kapcsolat: Bende Szilvia, Mobil: 30 3512 518, mail: szilvia@ingatlansor.hu

Alapadatok :

Ár : 21 500 000 Ft
Ingatlan típusa: Családi ház
Lakóterület : 80 m²
Telek : 986 m²
Szobák száma : 3
Nappalik száma : 1
Egész szobák száma : 2

Állapot : Felújítandó
Parkolás : Kertben

 

 

Leírás:
Balatonalmádiban felújítandó, földszintes családi ház, masszív vöröskő alapokon, jó elhelyezéssel a szépen füvesített kertben. Szellős, tágas a telek, a ház előtti terület is nagy. Aszfaltúton megközelíthető, kiépített környék, megfelelő infrastruktúrával. A ház felújítandó, de statikailag jó, bővíthető, tetőtér, illetve emelet ráépítésre is alkalmas. A telek 30 %-ban beépíthető. A födém és a tető átépítésre szorul. 50 cm széles vöröskő lábazat, 40-es téglafal, É-i és K-i oldal szintén vöröskő, 48 nm hangulatos pince. A teraszról és a szobából kis rálátás a Balatonra, az építhető tetőtérről szép panoráma nyílna a tóra.

Helyiségek:
A nappaliból nyílik egy tároló, egy nagy szoba és a konyha, innen egy másik szoba és a fürdő, a teraszról egy másik szoba.

Kert:
Sík, füves terület, az előkert is nagy, a ház mögött nagyobb, intim terület.

Részletek:
szintek: pince + fszt
közművek: kiépítve
építés éve: 1960
építőanyag: vöröskő, tégla
tető:  felújítandó
fűtés: gázkonvektor, 2 cserépkályha
nyílászárók: hagyományos fa
padlóburkolat szobák: hajópadló
padlóburkolat egyéb: kő
parkolás: kertben
telefonhálózat: van
kábeltévé hálózat: van
környék: csendes, kiépített lakóövezet, Vörösberény
belváros, strand távolsága: kb. 2,5 km

A házra 2,5 millió forintos támogatást nyert a tulajdonos az Otthon Melege programban, mely átvihető az új tulajdonos nevére. A támogatás vissza nem térítendő, tartalmazza a következőket: 4 főt kiszolgáló meleg vizes napkollektor, nyílászáró csere, fűtéskorszerűsítés, falak szigetelése.[ Vissza ]