3331

Alapterület
116
m2
Telekterület
702
m2
Szobák száma
4
db
Típus
Ház
Állapot
Új építésű
Parkolás
Kertben

Leírás:
Balatonalmádiban családi ház az Öreghegy tetején, erdővel körülölelt, csendes, nyugodt környéken, gyönyörű panorámával a Balatonra. A modern stílusú épület prémium minőségű anyagokból épült 2023-ban, a múszaki leírást érdeklődés esetén megküldjük. A nagy ablakoknak köszönhetően szép világos a nappali, előtte hatalmas, kertkapcsolatos terasszal. 

Helyiségek (116 nm):
Fszt (70 nm): előszoba, közlekedő, szoba, gardrób, fürdőszoba, kamra, nappali-konyha + fedett terasz
Emelet (bruttó 70 nm): nm lépcsőház, közlekedő, mosókonyha, fürdőszoba, 2 szoba. Az emeleten két nagy erkély is van, a hátsó az erdőre néz, de még innen is látható a Balaton, az első erkélyről pedig gyönyörű, széles a panoráma a tóra.

Kert (702 nm):
Kiépített díszkert pázsittal, automata locsolóberendezéssel. Hangulatossá teszik a hatalmas vöröskő sziklák, az esti hangulatvilágítás, a fedett fa kerti kiülő. Kovacsoltvas kerítés, elektromos kapu, térkövezett gépkocsibeálló. 

Fűtés, légcsere: 
Az épület fűtési hőigényét egy, a padlástérben elhelyezésre került levegő-levegő hőszivattyúval ellátott, légcsatornázható inverteres hűtő-fűtő klímaberendezés biztosítja. A befújt - hővisszanyerős szellőztető berendezéssel és hőszivattyúval előmelegített – friss levegő légcsatorna hálózaton érkezik a helyiségekhez. A helyiségekből elszívott szennyezett levegő szintén légcsatorna vezetékeken keresztül érkezik a padlástérben elhelyezésre kerülő központi hővisszanyerős szellőztető berendezéshez, ahol a
keresztáramú levegő-levegő hőcserélő az elszívott levegő energiájának kinyerése után az épület tetőszerkezete felett kivezetve távozik.

Részletek:
közművek: víz, villany, csatorna bevezetve, gáz az épület előtt az utcában
építés éve: 2023
építőanyag: kerámia-kompozit
szigetelés: 20 cm homlokzati Austrotherm Grafit hőszigetelés
tető: cserép
födém: monolit vasbeton 
nyílászárók: műanyag, 3 rétegű üvegezéssel
melegvíz: (HMV) levegő-víz hőszivattyúval ellátott elektromos üzemű tárolós rendszerű vízmelegítő
padlóburkolat: parketta, fagyálló kerámia, lépésálló szigeteléssel
térburkolat: fagyálló kerámia
telefon és kábeltévé hálózat: van
parkolás: kertben
strand, belváros távolsága: kb. 2 km
 

 

Megosztás:

Parameterek:

Kábeltv
Panoráma a Balatonra
Terasz

Referens: