3414

Alapterület
262
m2
Telekterület
699
m2
Szobák száma
6
db
Típus
Ház
Állapot
Kitűnő
Parkolás
Kertben

Leírás:
Balatonalmádi belvárosában, kertvárosi környezetben, polgári házak szomszédságában épült családi ház. Növényzettel és szépen kivitelezett vöröskő támfalakkal jól szeparált, csend, nyugalom veszi körbe, mintha nem is a központban lennénk. 

Kialakítása és berendezése átgondolt, stílusos és egységes. A nagy üvegfelületeknek köszönhetően világosak a helyiségek, a 280 cm-es belmagasság, a hatalmas, egyedi ajtók elegánssá teszik a belteret, mely így a polgári villák miliőjét idézi, igazodva a modern igényekhez.

Az értékes, minőségi bútorok a vételár részét képezik. 

Helyiségek:
Fszt (156 nm): Ritka, fehér mázas cserépkályha a nappali egyik dísze, innen két irányban is van kertkapcsolata, előre, egy 21 nm-es, részben fedett terasz irányába, illetve az intim kis hátsó kert felé. A két hálószoba között egyedien kialakított, nagy fürdőszoba helyezkedik el, a konyha mellett étkező, illetve még egy fürdőszoba, valamint háztartási helyiség a kazánnal.
Tetőtér (106,47 nm): Szép belső lépcső vezet fel a nappaliból, de egy lépcsőházon át külön is felmehetünk, így akár két generáció is használhatja. A tetőtérben egy hálószoba, konyha, szintén egyedi fürdőszoba, illetve egy nappali található, előtte hatalmas terasz, melyre a vezetékes víz is ki van vezetve (38 nm).

Kert:
Gyönyörűen kiépített, szépen gondozott kert, a terasz előtt kis zöld terület, mellette térkövezett rész, ahol több autó is parkolhat, oldalt fedett gépkocsibeálló, melynek tetején hálózatra visszadolgozó napelem rendszer került kiépítésre, hátul szintén rendkívül hangulatos, eldugott kis kertrész. Ásott kút szivattyúval, innen működik az öntözőrendszer. A kapu automata.

Részletek:
közművek: víz, villany, csatorna, gáz 
építés éve: 2002
építőanyag: tégla + hőszigetelés
tető: cserép
födém: beton
fűtés: központi – gáz-cirkó, radiátorok és padlófűtés, illetve cserépkályha
napelem: van, hálózatra visszatápláló
nyílászárók: műanyag, szúnyoghálóval, az ajtókon motoros, az ablakokon manuális redőnyökkel
padlóburkolat: gres lapok, parketta
telefon és kábeltévé hálózat: van
parkolás: kertben 
riasztórendszer: van
strand távolsága: kb. 700 méter


 

Megosztás:

Parameterek:

Erkély
Kábeltv
Központ 2 km-en belül
Strand 2 km-en belül
Terasz

Referens: