2441

Alapterület
270
m2
Telekterület
2530
m2
Szobák száma
5
db
Típus
Ház
Állapot
Kitűnő
Parkolás
Garázs

Leírás:
Németbányán ízléses, exkluzív családi ház, gyönyörű környezetben. Az épület formai megoldásai igazodnak a környék jellemző épületeihez. A szélfogón keresztül jutunk az épületbe, melynek elosztó szerepe van, elkülöníti a bal és jobb épületszárnyat, így több generáció is zavartalanul használhatja. Ehhez hozzájárul, hogy az emeletre két lépcsőn is felmehetünk, illetve az épület mögött a jobb és bal szárny előtt is egy-egy nagy, kertkapcsolatos terasz van. De ideális úgy is, ha az alsó szintet szeretnénk lakószintnek használni, a felsőt pedig vendégek számára fenntartani. A galériás nappali rendkívül hangulatossá teszi, úgyszintén mutatós a falba épített kandalló. Tágas, világos helyiségek jellemzik. A hálószobák is nagyok, mindegyikből elegáns fürdőszoba nyílik.

Helyiségek:
Pinceszint: (77 nm): duplagarázs, kazánház, tüzelőtároló, lépcsőház
Földszint (125 nm + 65 nm terasz): 
bal szárny (kb. 50 nm): előtér, lépcsőház, hálószoba fürdőszobával, vendégétkezővel, konyhakapcsolattal + 21 nm fedett terasz
jobb szárny (kb. 75 nm): előtér, lépcsőház, két wc, galériás nappali, étkező, konyha + 44 nm fedett terasz
Emelet (bruttó 190 nm galériával, nettó kb. 100 nm): 
bal szárny (bruttó kb. 70 nm): lépcsőház, két hálószoba fürdőszobával
jobb szárny (bruttó kb. 120 nm): előtér, lépcsőház, hálószoba fürdőszobával, gardróbszoba,  galéria

Kert (2530 nm):
Kertmérnök által tervezett, parkosított kert, 500 féle növénnyel, gyönyörű cserjék, virágok, dísznövények. A kert nagyobb része sík, füves, a ház mögött található, a teraszok erre néznek, itt építettek ki egy úszómedencét (5m x 10m x 1,5m) zuhanyzóval. Az utcafront felől kis domb, a terület lejtéséből adódóan a pinceszinten elhelyezkedő garázs utcaszinten megközelíthető. Gyönyörű körpanoráma a környező dombokra!


Részletek:
szintek: pince, lakószint, tetőtér
közművek: víz, villany
szennyvízelvezetés: zárt rendszerű szennyvíztároló
építés éve: 2009
építőanyag: porotherm falazóblokk 44 cm és 25 cm
szigetelés: a fal és a padlószerkezetben, valamint a pince oldalfalában Villas bitumenes lemezszigetelés
tetőszigetelés: 15+5 cm Therwoolin 
tető: nyeregtető, kettős hódfarkú cserépfedéssel        
fűtésrendszer: kiépített központi rendszer vegyestüzelésű kazánnal radiátorokon keresztül, illetve napkollektorok a melegvíz szolgáltatására, a nappaliban falba épített kandalló
koszorúk: vasbeton, Heratecta hőszigeteléssel
födém: Porotherm gerendás vasbeton
nyílászárók: fa, hőszigetelt üvegezéssel
burkolatok: járólap és parketta
parkolás: duplagarázs
kiépített riasztórendszer

A település:
Németbánya egy erdők által övezett, gyönyörű kis bakonyi zsákfalu. Az ország egyik legtisztább levegőjű települése, kiemelt üdülőkörzet. Jó a lakóközösség, agilis polgármesterüknek köszönhetően folyamatosan fejlődik a település, ehhez hozzájárul a közeli dinoszaurusz lelőhely is, mely sok turistát vonz. Az ingatlan a település szélén, festői környezetben helyezkedik el, odahallik az erdő hangja, a szarvasbőgés. Nincs városi fényszennyezés, a tiszta égbolton jól láthatóak a csillagok, a hely alkalmas akár meditációra, jógatábor tartására is. A teraszról látni az Alpokat, a Kőszegi-hegységet.

Megosztás:

Parameterek:

Erkély
Garázs
Medence
Terasz

Referens: