2681

Alapterület
105
m2
Telekterület
8400
m2
Szobák száma
4
db
Típus
Lakás
Állapot
Kitűnő
Parkolás
Kertben
Parkoló

Leírás:
Balatonkenesén 100 méter hosszú, közvetlen vízparti telekkel rendelkező társasház kétszintes lakása. Igényes, impozáns épület teljesen a Balaton felé, délre tájolva, hatalmas, 8 400 nm-es elkerített területen. A lakás télen-nyáron használható, és a szobák ablakaiból gyönyörű a rálátás van a tóra. A földszinten a konyha-étkező-nappali egy légtérben található, előtte kertkapcsolatos terasz, ahonnan szintén gyönyörködhetünk a Balaton közvetlen látványában. Az 16 lakásos épület körbefogja a telket, a lakások előtt egy zárt, szeparált, saját strandot létrehozva. A területen két fürdőbejáró stég, és egy horgászstég is helyet kapott. Az épület mögött mindenkinek van egy gépkocsi beállója a saját lakása mellett, a vendégeknek pedig egy külön parkoló udvar, ahol télen tárolni lehet a csónakokat. A vízben csúszda, a parton fajátszótér várja a gyereket. Az ingatlan teljes bútorzattal eladó.

Helyiségek:
Fszt: előszoba, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, kamra, valamint felújított konyha, étkező, nappali és nagy terasz található. A 20 m2-es tarasz fedett, a part felé nyitott.
Tetőtér: előtér, fürdőszoba (wc, fürdőkád), két tágas szoba, panorámával a Balatonra, és egy félszoba.


Felújítás
A lakás 4 éve lett felújítva: minden külső nyílászáró ki lett cserélve, a gázkazán felújítva (ami alig lett használva) részeleges villanyvezeték csere, konyhabútor felújítás, teljesen új konyha berendezések.

Egyéb:
A zárt udvaron belül lévő a 400 m2-es közösségi házat bármely lakó használhatja, a földszinten egy felszerelt konyha és étterem található, ami társasági összejövetelekre alkalmas. Az emeleten klubszoba játékokkal, kis kilátó a Balatonra, az épület előtt nagy terasz. Jó a közösség, a baráti hangulathoz több művész is hozzájárul. A közös költség magában foglalja a kertgondozást, takarítást, őrszolgálatot és a portaszolgálatot.

Részletek:
szintek száma: 2
közművek: kiépítve
építés éve: 2003
építőanyag: tégla
fűtési rendszer: cirkó-gázkazán
fűtőtest típusa: radiátor
hűtés: felső szinten kilmák        
nyílászárók: műanyag
padlóburkolat: járólap, parketta
komfortfokozat: dupla komfortos
parkolás: közvetlenül az épület mögött egy saját parkolóhely, vendégeknek parkoló udvar
telefonhálózat, kábeltévé hálózat: van

 

Megosztás:

Parameterek:

Panoráma a Balatonra
Strand 2 km-en belül
Terasz

Referens: