3003

Alapterület
34
m2
Telekterület
871
m2
Szobák száma
1
db
Típus
Nyaraló
Állapot
Kitűnő
Parkolás
Kertben

Leírás:
Alsóörsi nyaraló, gyönyörű természeti környezetben. A telek hátsó része egybeolvad a mögötte lévő erdővel, a területet körben tölgyfák határolják, egy eldugott kis zugot alkotva. Nagyon szép a panoráma a Balatonra, a tó már az erdős területről is látszik, a nappaliból és az épület előtti teraszról is. Különleges hangulatot nyújt az, hogy kert előtt csak néhány fa áll, ritkásabb lombozattal, a levelek között látszik a víz csillogása, az elhaladó vitorlások. 

Épület:
Kiváló minőségű, skandináv stílusú szigetelt faház, szigetelt a fémtető, valamint a nyílászárók is, így akár télen is használható, infrapanellel vagy inverteres klímával megoldható a fűtése. A nappali falán az üveg dominál, teraszra nyíló nagy ablakokkal, üvegajtóval. A falakat, burkolatokat jelenleg natúr színek jellemzik, de a fafelület igény esetén festhető. Az épületet egyedi ablakok teszik még hangulatosabbá.

Helyiségek:
A sarkot leválasztották fürdőszobának, a többi egy légtér, de tagolt: konyhasarok, hálóhely, nappali. Nagy a belmagasság, akár galériázható is.

Környék:
A telek Balatonalmádi és Alsóörs határán áll, külterületen, jól járható úton közelíthető meg. A káptalanfüredi strand 1-1,5 km, kerékpárral 2 perc. Kedvelt kirándulóhelyek a közelben, a Római út, a Köcsi-tó, a tanösvény. Kedvelt, elegáns környék, kis nyaralóépületekkel, luxusvillákkal. 

Egyéb részletek:
közművek: víz, villany (32 A)
szennyvízelvezetés: 5 m3-es zárt rendszerű derítő
burkolatok: egyedi laminált parketta, járólap
internet: mobilnet elérhető
parkolás: kertben

 

Megosztás:

Parameterek:

Központ 2 km-en belül
Panoráma a Balatonra
Strand 2 km-en belül
Tájpanoráma
Terasz

Referens: