2934a

Alapterület
58
m2
Telekterület
1921
m2
Szobák száma -
Típus
Telek
Állapot -
Parkolás -

Leírás
Balatonalmádiban gyönyörű tájpanorámával rendelkező telek, közel a belterülethez, csendes, nyugodt, rendezett környéken. A telken rengeteg gondozott gyümölcsfa van, többek között dió, barack, cseresznye, birs. Enyhén lejtős, füves terület. A felső részén pincét építettek, ahol található egy konyha-étkező, szoba, tároló, wc és zuhanyzó. A pince felújítandó, a tetejét szigetelni kell, és használható, akár rá is lehet építeni. Vezetékes víz és villany be van vezetve.

3842 nm-es telek fele, osztatlan közös tulajdon, körbekerített, jól szeparált, a szomszéd telekrészre másik utcából van a bejárás. A terület másik fele is eladó, a hirdetése megtalálható a 2934b referenciaszám alatt. 

Az MK övezetekben Balatonalmádiban az építési szabályzat szerint két épület is építhető, amennyiben a telek mérete 3000 nm-nél nagyobb, tehát az osztatlan közös mindkét felére építhető egy-egy 58 nm-es épület. Terepszint alatti beépíthetőség még nagyobb, 5%-os, tehát mindkét telekrészre építhető egy-egy 96 nm-es pince-szuterén is.

MK1-es övezetbe tartozik, ahol a telek:
Beépíthető legkisebb területe (m2) 1500
Beépíthető legkisebb telekszélessége (m) 16
Beépítési módja szabadonálló
Legnagyobb megengedhető beépítettség (%) 3
Legnagyobb megengedhető terepszint alatti beépítettsége (%) 5
Építmények kialakítható legnagyobb épületmagassága (m) 4,0
Az építmény legmagasabb pontja a rendezett tereptől mérve (m) 6,0
Présház legnagyobb alapterülete (m2) 100
Présház legnagyobb szélessége (m) 6,0
 

Megosztás:

Parameterek:

Építési telek
Tájpanoráma

Referens: