2911CS

Alapterület
176
m2
Telekterület
700
m2
Szobák száma -
Típus
Üzlethelység
Állapot
Befejezésre váró
Parkolás
Kertben

Átépített üzlethelyiség eladó Balatonakarattyán, közvetlenül a körforgalom és a 71. számú főút mellett, a strandlejárónál. Több strand is ebből a körforgalomból közelíthető meg. Az állandó nagy forgalom egész éves nyitvatartást tesz lehetővé. Korábban jó forgalmú étteremként üzemelt, de a hely és a jelen állapot alapján bármilyen üzleti funkciónak kialakítható.

Az épület bruttó 172 nm, tartószerkezet, szigetelés, tető, közel szerkezetkész. Akár 4-500 nm kerthelyiség is kialakítható a kerékpár és az autóút mellett közvetlenül. 
 
A telket 3 utca határolja: a Bercsényi lejáró a 3 strandokhoz, a 71-es főút a körforgalommal, és az egyik leghangulatosabb utca, a Balatoni utca. A Balatont megkerülő kerékpárút mindhárom oldalon tulajdonképpen a kerítés mellett megy el közvetlenül, megkerülve az ingatlant, rendkívüli lehetőségeket biztosítva vállalkozásokhoz.

A telken az épületen kívül egy teljeskörűen, igényesen felújított apartmanház is elhelyezkedik, a két épület között a telek használati megosztással megosztott. Az apartmanház 4 lakása szintén eladó akár külön-külön is, egyben az irányára 124 000 000 Ft. 

Csatorna, víz, gáz (18 m3/h, villany a telken, jelenleg 4x32 A, az étteremhez 3x160 A kiépítése folyamatban)

A terület mellett helyezkedik el az ABC, a büfé és pavilonsor, ide érkezik nemsokára a Budapestet és a Velencei-tavat a Balatonnal összekötő kerékpárút, és kb. 100 m-re van a kerékpárút 0 pontja. 
 

Megosztás:

Parameterek:

Strand 2 km-en belül

Referens: