3099

Alapterület
255
m2
Telekterület
724
m2
Szobák száma
10
db
Típus
Ház
Állapot
Parkolás
Kertben

Leírás:
Balatonalmádiban csendes, rendezett lakóövezetben eladó ingatlan. A telken két épület áll, mindegyik több generációnak vagy apartmanháznak, kiadásra is kiváló. Az árba beletartoznak a gyönyörű egyedi fa bútorok a teljes berendezéssel együtt (teraszon lévő asztalok, székek, szobákban a szekrények, tárolók, faragott ágyak, konyhai felszerelések, stb.). A központ és a strand 1,5 km-re található, autóval kb. 2 perc.

1. épület – fszt 90 nm + terasz, tetőtér bruttó 90 nm + erkély
Tágas terek, világos helyiségek jellemzik, nagyok a fürdőszobák, a lépcsőházban a lépcső alatt és mellett is kényelmesen elférnek a kerti bútorok, a hintaágy. Jól karbantartott épület, folyamatos állagmegóvás.
Földszint: nappali, 2 szoba, konyha-kamra, fürdőszoba, wc, lépcsőház + 20 nm terasz. 
A nagy alapterületű terasz a nappalival kapcsolatos, meleg nyári napokon kellemes a klímája, fedett, három oldalról védett, az egyik oldala üvegbetéttel és vöröskő oszloppal rendelkezik. 
Tetőtér: 3 szoba, fürdőszoba, lépcsőház-előtér, ahol egy kis étkezőasztal is elfér + erkély

2. épület – fszt 60 nm + tetőtér bruttó 60 nm
Két rendkívül tágas, hangulatos apartmanból áll, jól szeparáltak, külön bejárattal. Itt is jellemzőek a tágas, kényelmes helyiségek, a nagy fürdőszoba, a hatalmas terasz. 
I. egyik apartman: konyha-étkező, fürdőszoba, szoba + 15 nm terasz
II. másik apartman: a földszinten előtér, mosdó, szoba, lépcsőház, a tetőtérben pedig fürdőszoba, két egymást követő szoba, az egyikben szépen kialakított kis konyha
- pince: két csempézett világos helyiségből áll, rengeteg tárolóhellyel, mély polcokkal mindkét helyiségben ablak. Kiváló rakodóhely ez a két szoba is.

Részletek:
építés éve: nagyobb ház 1980’, apartmanház 2005 
építőanyag: tégla
fűtésrendszer: a nagyobb házban cserépkályha, az apartmanházban központi gáz – cirkó, radiátorokkal
nyílászárók: fa, zsalugáterekkel
burkolatok: járólap, parketta
telefon és kábeltévé hálózat: van
közművek: víz, villany, csatorna, gáz mindkét házba bevezetve

Kert (724 nm):
Gondozott, szép, sík, füves terület, cseresznye és almafával. A két épület egymástól távolabb található, kényelmes, tágas a tér közöttük. Mindkét nagy terasz kertkapcsolatos.
 

Megosztás:

Parameterek:

Erkély
Kábeltv
Központ 2 km-en belül
Strand 2 km-en belül
Terasz

Referens: