3128

Alapterület
120
m2
Telekterület
955
m2
Szobák száma
4
db
Típus
Ház
Állapot
Felújított
Parkolás
Garázs

Leírás:
Balatonalmádi Vörösberényhez közeli részén felújított családi ház eladó. A ház jó állapotú, folyamatos a karbantartása, felújítása. 
LK övezetbe tartozik, ahol a beépíthetőség 30%, tehát közel 300 nm-re bővíthető az alapterület, megengedett magasság 6 méter, így emelet is építhető rá. 

Felújítások
tető: 2006-ban felújítva, Tondach cserép, szigeteléssel
fűtés: gáz, radiátorokkal, új cirkó kazánnal, ezen kívül kiépített villanyfűtés norvégpanelekkel, illetve egy régi vegyestüzelésű kazán
nyílászárók: műanyag, 2013-ban cserélve, szúnyoghálóval, redőnnyel
vízvezetékek cseréje 2010-ben, villanyvezetékek cseréje 2020-ban

Szintek:
Szuterén (kb. 50 nm): konyha, szoba, fürdőszoba, folyosó, pince. A belmagasság valamivel alacsonyabb az átlagosnál, 2,16 m, de a szoba és a konyha ablaka is nagy, így a helyiségek tágasak, világosak. Ez a szint esztétikailag felújítandó, de használható, nem vizes, statikailag is jó állapotú.
Földszint (80 nm): nagy előtér, konyha, kamra, 3 szoba, fürdőszoba (Az előtér összenyitható az egyik szobával és a konyhával, kamrával, így nagy, kb. 35 nm-es amerikai konyhás nappalit lehet kialakítani, ahol a sarokban, a jelenlegi kamránál kényelmesen megoldható a lépcsőfeljáró a tetőtérbe.)
Tetőtér (bruttó 80 nm): beépíthető, jelenleg padlásfeljárat van a kamrából

Kert (955 nm):
Hangulatos kis előkert sok növénnyel, hátul nagy, sík, füves terület sok fával, bokorral, több gyümölcsfával. Kb. 35 nm-es gazdasági épület, mely tárolónak, műhelynek felújítható. 

Részletek:
közművek: víz, villany, csatorna, gáz 
építés éve: 1960’
építőanyag: tégla
padlóburkolat: parketta, járólap
telefon és kábeltévé hálózat: van
parkolás: a ház falához hozzáépítettek egy kétállásos garázst
strand, belváros távolsága: kb. 1,5 km

 

Megosztás:

Parameterek:

Garázs
Kábeltv
Központ 2 km-en belül
Strand 2 km-en belül
Terasz

Referens: