Bemutatkozás

Ingatlanirodánk a Balaton északi partján, ill. Veszprém megyében keres és kínál eladó házakat, lakásokat, telkeket, egyéb ingatlanokat.

Fő területünk:

Balatonkenese, Balatonakarattya, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Káptalanfüred, Alsóörs, Felsőörs, Csopak, Paloznak, Balatonfüred, Vászoly, Veszprém és környéke.

A Balaton Északi partján már 2009 óta foglalkozunk ingatlanértékesítéssel, ez alatt az idő alatt nagy adatbázisra tettünk szert, sok adás-vételt tudtunk figyelmemmel kísérni, tapasztalatot gyűjteni. Számunkra fontos a kapcsolattartás, igyekszünk mindig segíteni a tulajdonosokat, (tanácsot adni az ár kialakításában, tájékoztatni őket, hogy is alakul a piacon ingatlanuk helyzete, ehhez alkalmazkodni, módosítani, ha szükséges),  illetve az érdeklődőket (segíteni eligazodni a mai ingatlanpiacon, megtalálni azt, ami leginkább megfelel elképzeléseiknek, nem csupán címet kiadni, hanem bemutatni a kiválasztott ingatlanokat). Irodánk nem kizárólagossággal dolgozik, a szabad üzleti piacot részesítjük előnyben, mert így munkánkkal a maximumot tudjuk nyújtani. Hétvégén, illetve az esti órákban is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

 Eladó ingatlana van? 

Köszönjük, ha akár e-mailen, akár telefonon megkeres bennünket.

Eladó ingatlant keres?

 Kérem, sétáljon velünk végig az Ingatlansoron

Referensek

Legyen szíves hivatkozni a hirdetés kódszámára, ha valamely eladó ingatlan után érdeklődik! Köszönjük!

Bende Szilvia

ingatlanközvetítő - irodavezető
+36 88 432 877
+36 30 351 2518

Kárász Simon

ingatlanközvetitő - értékbecslő
+36 70 391 5413

Jankovics Katalin

ingatlanközvetítő
+36 20 522 5797

Kapcsolatfelvétel